betulart-logo

 Farmtej Kft. hagyományőrző módon tejtermékeivel rendszeres támogatja a megrendelőinek rendezvényeit. 2010 – évben is több tejtermékünkkel sikerült egy – egy rendezvény színvonalát emelni.

A támogatott rendezvények széles köréből válogattunk néhányat, ahol többek között a gyermekintézmények, a rászorulók és a települési programok támogatása élvezte kiemelt figyelmét a Farmtej Kft. - nek.

  

Az Aprajafalva Bölcsöde családi napjának támogatását, az alábbi módon köszönte meg az intézmény vezetősége: „ Jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!”

 

Hóvirág Bölcsöde és „A Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány” rendezvényéről, amit a Farmtej Kft. szintén támogatott, az alábbi színes beszámolót, köszönetet kaptuk.

„ Tisztelt Igazgató Asszony!

 

A Hóvirág Bölcsőde és A Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány nevében ezúton szeretnék köszönetet mondani, hogy a bölcsődében rendezett családi délutánt adományával támogatta. Továbbá szeretnénk megköszönni támogatását a gyerekek és a szülők nevében is,hiszen az Ön segítségével még szebbé varázsolhattuk eme különleges napot.

Munkájukhoz sok sikert és nagyon jó egészséget kívánunk.

 

Nyíregyháza, 2010.06.30.                                   Üdvözlettel :

                                                                                                    Szána Zsuzsa bölcsődevezető,

                                                                                                    Simoriné Márki Éva bölcs vez hely.”

 

  

6. Fogyatékossággal Élők Napja rendezvényt is támogattuk Ibrányban.                                                    

Az együtt a Kertvárosért szervezésében  70 edelényi gyerek nyíregyházi kirándulásának étkeztetését támogatta  a Farmtej Kft..

A Borsod megyei településeket ért természeti csapásról érkezett sokkoló hírek után úgy éreztük nekünk is tennünk kell valamit, ezért csatlakoztunk a helyi kezdeményezéshez.

Támogatásunkkal az edelényi rászoruló gyerekek 4 napos itt tartózkodásuk alatt a Farmtej Kft. tejtermékeit fogyaszthatták.

A Farmtej Kft. a jövőben is fontosnak tartja a gyermekek, és családok számára szervezett programok támogatását, amit lehetőségeihez mérten továbbá is támogatni kíván.