betulart-logo

TÁMOP programok a 2014 évi fenntartási időszakban

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0094 „Egészségmegőrző és életmód programok megvalósítása a „FARMTEJ” Kft.-nél” projekt keretében 2014 évben futball és ping – pong bajnokságok megvalósítására került sor.

Dátum: 2016. 03. 08.

Ajánlott ételek az elhízás ellen, és a betegségek megelőzéséhez

Fiatalon még megengedhetjük magunknak, hogy lazán vegyük az étkezést, de negyven felett szervezetünk másképp kezd reagálni mindenre, amit elfogyasztunk. 

Dátum: 2016. 03. 08.

„Rejtvény” – es egészségmegőrzés

A Farmtej Kft. TÁMOP programjai az egészségmegőrzés jegyében szólnak mind a rendszeres testmozgásról, mind a testi – lelki egyensúly megőrzéséről, a társas kapcsolatok erősítéséről, az egészséges táplálkozásról, azaz egyszóval rólunk, emberekről, és életminőségünk megóvásáról. 
A cégünk munkatársai sokat tesznek közösen a fenti célokért, így a júniusi életmódtáborunk is hasznos információkkal szolgált munkatársainknak.

Dátum: 2016. 03. 08.

Receptválogatás – egészségesen!

A Farmtej Kft. TÁMOP projektje keretében, rengeteg receptet kaptunk az egészséges táplálkozás jegyében április hónapban. Ezúton is köszönjük olvasóinknak, és a rendezvényeinken résztvevő munkatársainknak a közreműködésüket. Éljünk egészségesen! – Próbálja ki az ajánlott recepteket!

Dátum: 2016. 03. 08.

Az egészség alapja: zöldségfogyasztás

A zöldségfélék az emberi táplálkozásban nem csak biológiai energiaforrást jelentenek, hanem az emberi szervezet számára kis energia-felvétel mellett sok biológiailag értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen, sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak. 
 

Dátum: 2016. 03. 08.

„Éljünk egészségesen!”

A Farmtej Kft. egészséges életmód programjai, nagy hangsúlyt fektetnek a táplálkozás és a rendszeres mozgásból adódó harmónia megtalálására, ami szervezetünk egészséges működését célozza. 

Dátum: 2016. 03. 08.

Leteszem a cigit!

A dohányzásról való leszokáshoz vezető úthoz az Országos Egészségfejlesztési Intézet is a rendszeres testmozgást ajánlja! Cégünk egészségfejlesztő programjai is hasonló célokat szolgálnak. A testmozgás jótékony hatásai: 

Dátum: 2016. 03. 08.

Egyensúlyteremtés a magánélet és a munka között

A magánélet és a munka életünk két legfontosabb területe. Ha az egyik terület stresszes az életünkben, az a másik területen is éreztetni fogja hatását. Ráadásul a stresszt sok esetben azt okozza, hogy az egyén nem tudja ezt a két életterületet hatékonyan összehangolni. 

Dátum: 2016. 03. 08.
  • <
  • >